Duurzaam en kwalitatief. Voor minder gaan we niet.

FLOWPLUS ZORGT VOOR UW AIRCO

De verschillende airco systemen:

Afhankelijk van de situatie bij jou thuis of op kantoor, kies je best voor een split systeem of een multisplit systeem. Kiezen tussen de verschillende airco systemen doe je op basis van het aantal airconditioning units dat binnen moet worden geplaatst, iets waar je airco installateur je graag bij begeleidt. Bij de verschillende airco systemen met een buitenunit, maken we het onderscheid tussen:

Airco split systeem

Een split systeem is het meest voorkomende airconditioning systeem. Dit type airco installeren gebeurt door twee units te plaatsen: één airconditioning buitenunit en één airconditioning binnenunit, die laatste – de airco split unit – kan de temperatuur van één ruimte optimaliseren en wordt aangesloten op één buitenunit.

Airco multisplit systeem

Een multisplit systeem begint meer en meer op te duiken bij onze klanten, zowel thuis als op kantoor. Hierbij worden meerdere airco multisplit units binnen geïnstalleerd, in combinatie met (minstens) één buitenunit. Je kan tot vijf verschillende airco binnenunits aansluiten op één buitenunit. Welk type airco je daarvoor kiest (een airco wandmodel of een vloermodel) is daarbij niet van belang.

De keuze maken voor een airco split systeem of een multisplit systeem? Contacteer ons voor een offerte op maat voor je airco installatie in Wilrijk of Antwerpen.

Op basis van 5 waarderingen.
Koen Verhulst
Koen Verhulst
2020-12-23
Geverifieerde
Christof Markant
Christof Markant
2020-10-02
Geverifieerde
Zeer tevreden van de snelle service. Ook de afwerking is zeer proper gedaan.
Christian Van Balen
Christian Van Balen
2020-10-02
Geverifieerde
Zeer snel een correcte offerte ontvangen en plaatsing was ook perfect afgewerkt, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Margot Tubeeckx
Margot Tubeeckx
2020-06-20
Geverifieerde
Krzysztof Barcikowski
Krzysztof Barcikowski
2020-06-20
Geverifieerde
Echte vakmannen,zeer proper gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn. Ik zal ze zeker aan mijn vrienden aanraden.
davy smits
davy smits
2020-06-16
Geverifieerde
Laatst door Dylan en Arno van Flowplus een Daikin aircosysteem laten installeren. Gestart met een uitgebreide duidelijke offerte! Op tijd volgens afspraak, vriendelijk en professioneel, kwaliteitsmateriaal en dan ook nog aan een mooie/scherpe prijs. Installatie is gebeurd zoals vooraf afgesproken. Er werd keurig/netjes en ordelijk gewerkt met oog voor detail. De werf werd opgekuist en proper achtergelaten! Niets dan lof! Ik raad jullie in de toekomst overal aan. Bedankt! Davy & Cindy
ENKELE REALISATIES
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image