FLOWPLUS ZORGT VOOR UW AIRCO

Airco is alomtegenwoordig en vindt u echt overal: thuis én op kantoor.

De laatste jaren krijgen we steeds meer te maken met zware temperatuurschommelingen, wat de inspanningen om een aangenaam leefklimaat te creëren thuis of op kantoor des te uitdagender maakt. Een airco plaatsen zorgt niet alleen voor verkoeling op zomerse dagen, maar ook voor extra warmte tijdens de kilte van het tussenseizoen en de winter. Je airco laten plaatsen doe je best door een erkend airco installateur. Je wordt begeleid van A tot Z in je keuze voor het juiste airco systeem en door de installatie van je airco door een professional te laten uitvoeren hou je – letterlijk en figuurlijk – zelf het hoofd koel.

Flowplus is een jong bedrijf dat als airco installateur in de omgeving van Wilrijk en Antwerpen al enkele jaren voor verkoeling zorgt.

Waarom een airco plaatsen

De technologie van airco is er de voorbije jaren sterk op vooruit gegaan. Als airconditioning installateur houden we dan ook de vinger aan de pols en werken we enkel met airco systemen die de verwachtingen inlossen én energiezuinig zijn.

Airconditioning maakt het leven aangenamer. Je geniet met de juiste airco installatie het hele jaar door van een gelijkmatige leeftemperatuur; bovendien zorgt airco ervoor dat je werkt, leeft en slaapt in schone, gefilterde lucht. De pijnpunten die vroeger vaak werden aangehaald, zijn bij de nieuwe generatie airco systemen intussen al lang verleden tijd. Airco’s zijn energiezuiniger dan ooit, werken fluisterstil en zijn met de nieuwste technieken te besturen.

Duurzaam en kwalitatief. Voor minder gaan we niet.

De verschillende airconditioning systemen

Afhankelijk van de situatie bij jou thuis of op kantoor, kies je best voor een split systeem of een multisplit systeem. Kiezen tussen de verschillende airco systemen doe je op basis van het aantal airconditioning units dat binnen moet worden geplaatst, iets waar je airco installateur je graag bij begeleidt. 

Een waaier aan keuzes

De verschillende airco modellen

Kiezen voor een onzichtbaar airco systeem of mag het best gezien worden? Je airco installateur kan je wegwijs maken doorheen de verschillende types airco die voor jouw kantoor of huis best in aanmerking komen.

We luisteren

We luisteren naar u en analyseren uw project om een zo optimaal mogelijk comfort te creëren.

We plaatsen

Onze professionele plaatsingsdienst zorgt voor
een vlugge installatie.

We adviseren

We komen gratis ter plaatse en geven u ons persoonlijk
en technisch advies.

We maken waar

Wij zorgen ervoor dat u zich verder geen zorgen meer hoeft te maken over het project.

We calculeren

We bezorgen u een gedetailleerde en duidelijke offerte op maat. Geen addertjes onder het gras.

We onderhouden

Flowplus zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud: daar zorgen wij voor.

ENKELE REALISATIES
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image